Šeduvos globos namų saugaus eismo renginys - Šeduvos globos namų darbuotojų dviračių žygis.



Rugsėjis – rudens pradžia, todėl ypatingas dėmesys yra skiriamas saugiam eismui keliuose. Prisijungdamos prie Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos organizuojamo projekto „Eismo saugumas bendruomenėse 2017“, Šeduvos globos namų darbuotojos surengė žygį dviračiais.
Žygis prasidėjo nuo saugaus elgesio važiuojant dviračiu aptarimo ir tinkamo pasirengimo išvykai. Kad būtų galima saugiai mėgautis pasivažinėjimu, privaloma laikytis kelių eismo taisyklių, kurios reglamentuoja dviratininkų elgesį. Tad žygio metu buvo svarbu elgtis atsakingai ir drausmingai. Keliaujant visus praeivius ir vairuotojus žavėjo gausus būrys dviratininkių ir ryškios, šviesą atspindinčios liemenės, kurias dovanojo Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos.
Atvykus iki suplanuoto maršruto, buvo skirtas laikas atsikvėpti. Jaukus pasisėdėjimas lauko pavėsinėje ir pietūs gamtoje neprailgo. Taip pat buvo atliekami mankštos pratimai, parengtos komandinės rungtys. Atsižvelgus į elgesį kelyje žygio metu, kiekvienai dalyvei buvo įteikta nominacija.
Aktyviai praleista popietė ir poilsis gamtoje neleido liūdėti ir įkvėpė energijos naujiems darbams.







Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - „SAUGIAI JUDAME ŠOKIO RITMU“

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Diena be automobilio“

Vėriškių bendruomenės saugaus eismo renginys - Akcija "Atšvaitų diena"