Šeduvos globos namų saugaus eismo renginys - Akcija „Būkime saugūs kartu“ skirta Atšvaitų dienai paminėti

Dalyvaujant Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos organizuojamame projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2017“ siekiama, jog saugūs būtų ne tik Šeduvos globos namų gyventojai ir darbuotojai, bet ir aplinkiniai žmonės, gyvenantys Šeduvoje.
Sparčiai trumpėjant dienoms, tamsiuoju paros metu būtina pasirūpinti savo bei savo artimųjų saugumu. Pėsčiųjų saugumas yra ypatingai svarbus, nes suprastėja matomumas vairuotojų atžvilgiu. Tad norint būti matomiems ir saugiems būtina nešioti atšvaitus.
Skatindami saugų eismą, Šeduvos globos namų gyventojai ir darbuotojai surengė akciją „Būkime saugūs kartu“, kurios metu Šeduvos miesto gyventojams buvo dalinami atšvaitai bei lankstinukai, kurie informuotų, skatintų visų, kaip eismo dalyvių, atsakomybę už savo bei kitų saugumą. Atšvaitus, kurie buvo išdalinti, įsteigė Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos.
Smagu atlikti gerą darbą, kuris apsaugo, suteikia šypseną ir nieko nekainuoja. Būkime saugūs, matomi ir puoselėkime tai, jog atšvaitą nešioti būtų madinga.














Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - „SAUGIAI JUDAME ŠOKIO RITMU“

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Diena be automobilio“

Šeduvos bendruomenės saugaus eismo renginys – Saugaus eismo kiemelis tulpių žydėjimo šventėje.