Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Rajoninės dviratukų varžybos „Mano ratai buvo du“.


Radviliškio sporto arenoje susirinkę mažieji dviratininkai iš Radviliškio lopšelių-darželių „Kregždutė“, „Žvaigždutė“, „Eglutė“ ir Šeduvos lopšelio-darželio smagiai leido laiką: važinėjo dviratukais, rungtyniavo ir mokėsi saugaus eismo taisyklių. Sumanytojai pakvietė visus Radviliškio rajono priešmokyklinių grupių vaikus smagiai pasivažinėti dviračiais ir sudalyvauti gražia tradicija tampančioje šventėje „ Mano ratai buvo du“. Radviliškio sporto arenoje mažieji dviratininkai apsuko garbės ratą. Į penkias komandas susiskirstę vaikai dalyvavo bendroje mankštoje, estafetėse, skandavo sukurtas skanduotes, įdomiai ir išradingai pristatė savo komandas, įveikė įvairiais rungtis, sportavo ir puikiai leido laiką.
Mažiesiems dviratukininkams saugaus eismo pamokėlę vedė  Radviliškio rajono policijos komisariato atstovė. Ji paaiškino vaikams, kaip reikia elgtis gatvėje, jei važiuoji dviračiu, ir padovanojo vaikams atšvaitų, dėlionių su policijos bičiulio Amsiaus nuotrauka, o auklėtojams įteikė mokomąją medžiagą apie saugų eismą „Policijos bičiulio Amsiaus patarimai“.
Visi renginio dalyviai gavo diplomus, vietos verslininkai juos apdovanojo skanumynais. Renginyje dalyvavo ir sportuojančius vaikus pasveikino Radviliškio rajono visuomenės sveikatos biuro atstovai.  Šeduvos lopšelis - darželis aktyviai dalyvauja projekte ,,Saugus eismas bendruomenėse 2018“, kurį organizuoja Automobilių kelių direkcija prie Susiekimo ministerijos






Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - „SAUGIAI JUDAME ŠOKIO RITMU“

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Diena be automobilio“

Vėriškių bendruomenės saugaus eismo renginys - Akcija "Atšvaitų diena"