Šeduvos globos namų saugaus eismo renginys - Saugi ir linksma Šeduvos globos namų darbuotojų kelionė į nežinią.



Saulėta dieną vyko intriguojanti ir nuotaikinga Šeduvos globos namų darbuotojų kelionė į nežinią. Ruošiantis šiai kelionei buvo duotas tik daiktų sąrašas, kuriame – surašyta ką reikėjo turėti su savimi. Na, o visa kita paaiškėjo, atėjus tai dienai.
Susibūrus darbuotojams vyko bagažo patikrinimas, kurį kiekvienas sėkmingai perėjo. Kadangi įstaiga dalyvauja Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos organizuojamame projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2017“, visiems keleiviams buvo įteikti atšvaitai, kad kelionė būtų ne tik įsimintina, bet ir saugi.
Kelionės metu ypatingas dėmesys buvo skiriamas pareigingam pėsčiųjų elgesiui kelyje, gatvėse. Darbuotojai keliavo Vilniaus senamiesčiu, lankėsi Bernardinų sode, bažnyčioje, vienuolyne, Pinigų muziejuje, Arkikatedros aikštėje, todėl pasivaikščiojimo tikrai netrūko. Žmonių minios aplinkui skatino atsakingai elgtis gatvėje: pereiti tam skirtose vietose, apsidairyti einant per gatvę, saugoti save bei kitus kelionės dalyvius.
Sėkminga ir džiugių emocijų kupina kelionė kiekvienam paliko neišdildomą įspūdį. Smagu ir tai, jog išvykos metu darbuotojai rūpinosi vienas kito saugumu.







Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - „SAUGIAI JUDAME ŠOKIO RITMU“

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Diena be automobilio“

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Dainų festivalis „Šviesoforo akelės“