Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Dėmesio! Artėja rugsėjo 1-oji”



Baigiantis vasarai Šeduvos lopšelio-darželio bendruomenė intensyviai ruošėsi naujiems mokslo metams. Juk svarbiausia, kad vaikai būtų saugūs, sveiki  ir laimingi. Ta proga  vyko akcija - „Dėmesio! Artėja rugsėjo 1-oji”.
Lauko durų apipavidalinimas su saugaus eismo atributika - vienas iš efektyviausių priemonių didinti eismo dalyvių sąmoningumą ir atsakomybę, pagarbą vienų kitiems, tokiu būdu mažinant eismo įvykių bei juose nukentėjusių asmenų skaičių. Pasiekti šių tikslų įmanoma tik stiprinant šeimų (tėvelių bei vaikų) švietimą saugaus eismo tema ir įgūdžių formavimą nuo mažų dienų. Tad ma





nome, kad ši informacija tikrai reikalinga ypač rugsėjo mėnesį, kada vaikai, mokiniai sugrįžta po vasaros atostogų į švietimo įstaigas, o tėveliai skuba atvedę atžalas į darbą. Džiaugiamės dalyvaudami Lietuvos respublikos automobilių kelių direkcijos prie susisiekimo ministerijos konkurse  „Eismo saugumas bendruomenėse 2017”. Šis projektas mus pačius skatina pasitempti eismo saugume, ieškoti kuo įvairesnių formų, metodų, būdų kaip idomiau ir kitus mokyti kelyje elgtis saugiai ir protingai.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - „SAUGIAI JUDAME ŠOKIO RITMU“

Vėriškių bendruomenės saugaus eismo renginys - Akcija "Atšvaitų diena"

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Diena be automobilio“