Vėriškių bendruomenės saugaus eismo renginys - Foto sesija prie saugaus eismo sienos.



Vėriškių bendruomenė dalyvaudama saugaus eismo projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2017“  sukaupė nemažą patirtį eismo saugumo propagavime. Beveik kiekvienas bendruomenės renginys vyksta vis primenant eismo saugumo svarbą. Per nemažą laiko tarpą susikaupė daug įvairios medžiagos. Joje atsispindi bendruomenės narių bei jų šeimų teigiami pavyzdžiai. Visi palaikė Eglės pasiūlymą organizuoti prieš pat rugsėjo 1-ąją foto sesiją prie saugaus eismo foto sienos. Kurdami foto sieną siekėme, kad ji nuolat primintų bendruomenės namų lankytojams kaip svarbu laikytis keliuose saugaus eismo taisyklių. Nors daugelio foto nuotraukų nespėjome pagaminti, bet pokalbis apie gerus pavyzdžius, foto nuotraukų peržiūra kompiuteryje, suteikė daug malonių prisiminimų ir įspūdžių.
Greitai skuba laikas ir prasidėjus mokslo metams labai svarbu, kad visi stengtųsi tamsiu paros metu dėvėti ar liemenes ar atšvaitus.  Vaikams išdalinti atšvaitai artėjant tamsiajam paros metui padės būti matomiems ir pastebimiems tiek ankstų rytą tiek vėlų vakarą. Kad būtų saugi kelionė mokykliniu autobusu į mokyklą ir atgal turi rūpintis ne tik vaikų tėvai, bet ir visa bendruomenė.
 Tad sveikiname visus su rugsėjo 1-ąją ir linkime visada būti sveikiems ir saugiems!ad visi stengtųsimsiajam paros metui padės būti matomiems ir pastebimiems tiek ankstų rytą tiek vėlų vakar







Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - „SAUGIAI JUDAME ŠOKIO RITMU“

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Diena be automobilio“

Vėriškių bendruomenės saugaus eismo renginys - Akcija "Atšvaitų diena"