"Meistrų klubo" saugaus eismo renginys - Pokalbis "Ar esame pilietiški matydami vairuojant neblaivų vairuotoją, arba ketinanti sėstis už vairo"



Dalyvaudami LR automobilių kelių direkcijos projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2017“, norėjome pakalbėti apie saugų ir blaivų vairavimą. „Meistrų klubo“ nariai jau ne pirmą kartą susitiko pakalbėti apie saugaus eismo aktualijas. Ar esame pilietiški matant, kaip kartais mūsų pačių artimi žmonės sėda už vairo neblaivūs ir taip sukelia pavojų sau ir visiškai nekaltiems eismo dalyviams. Juk ne paslaptis, kad bendruose susibūrimuose dar neišsiverčiame be „linksminančių“ lašų. Tad labai svarbu kaip kiekvienas vertina savo atsakomybę. Sakome „STOP“ neblaiviems ir chuliganiškai besielgiantiems vairuotojams kelyje.
Bendraudami prisiminėme įvairių pavyzdžių, kada sėdęs už vairo neblaivus asmuo nukentėjo pats ar sukėlė pavojų kitiems. Mūsų kolektyve nuolat primenama, kad kiekvienas yra atsakingas už savo poelgius. Jausdami neleistino elgesio netoleravimą, žmonės stengiasi elgtis tinkamai. Pokalbyje paaiškėjo, kad laiku ištartas teisingas žodis padeda išvengti galimos nelaimės. Džiugu, kad visuomenė tampa neabejinga tam kas vyksta šalia. Tad mes už šūkį – “Neblaivus nesėsk už vairo!”







Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - „SAUGIAI JUDAME ŠOKIO RITMU“

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Diena be automobilio“

Vėriškių bendruomenės saugaus eismo renginys - Akcija "Atšvaitų diena"