Šeduvos globos namų saugaus eismo renginys - Orientacinis žygis "Šeduvos paslaptys"

Šeduvos globos namų darbuotojos dalyvavo orientaciniame žaidime-žygyje „Šeduvos paslaptys“. Komandos rinkosi globos namų kieme ir kiekvienai iš jų buvo pateiktos užduotys, susietos su žymiais Šeduvos pastatais ir istoriniais faktais.
Dalyvaujant Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos organizuojamame projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2017“, svarbus tinkamas pasiruošimas išėjimui į gatvę. Todėl prieš prasidedant žaidimui, komandos pasirūpino ryškiaspalvėmis liemenėmis ir atšvaitais. Žaidimo metu komandos turėjo laikytis drauge ir saugiai elgtis gatvėje.
Užduotys buvo sėkmingai įveiktos, komandos džiaugėsi bei dalinosi patirtais įspūdžiais. Po orientacinio žaidimo darbuotojos rinkosi į globos namų salę rudens gėrybių degustacijai. Galima teigti, jog ruduo tikrai dosnus gėrybių gausa ir patiekalų įvairove. Svarbiausias čia - pasiruošimo procesas ir organizatorių iniciatyvumas, kuris subūrė dalyvauti šiame renginyje. Ragaujant patiekalus buvo galima pasidalinti jų receptais. Buvo ne tik gražu akiai, bet ir skanu – pakvipo rudeniu.











Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - „SAUGIAI JUDAME ŠOKIO RITMU“

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Diena be automobilio“

Vėriškių bendruomenės saugaus eismo renginys - Akcija "Atšvaitų diena"