Šeduvos miesto bendruomenės saugaus eismo renginys - Saugaus eismo kiemelis miesto šventės metu


Šeduvos miesto bendruomenė dalyvavo miesto šventėje bei įkūrė žaidimų zoną (saugaus eismo kiemelį), kurioje susirinkusieji turėjo galimybę sudalyvauti įvairiose rungtyse. Geriausiai pasirodę dalyviai buvo apdovanoti Lietuvos Respublikos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos įsteigtomis dovanomis - atšvaitais, akcentuojant, kad tai priemonė, kuri padeda vairuotojams anksčiau pastebėti pėsčiąjį ar dviratininką, todėl tikimės, kad dovanodami šias dovanėles, prisidedame prie žmonių saugumo.
Bendradarbiaujant su Retromobilių muziejumi, buvo demonstruojamos senosios transporto priemonės, kurios sulaukė didelio žmonių susidomėjimo. 
Dėkojame ir Šeduvos priešgaisrinės tarnybos darbuotojams, kurie mielai dalijosi savo darbo ypatumais> Leido visiems norintiems apžiūrėti gaisrinės automobilį iš arčiau, bei papasakojo, ką pirmiausia reiktų daryti kilus gaisrus namie, gamtoje ar išgirdus gaisro signalą. Taip pat paprašė vairuotojų būti dėmesingiems, išgirdus gaisrinės automobilio signalą bei pamačius žybsinčius specialiojo transporto žiburėlius. Pabrėžė, kad būtina praleisti skubantį automobilį į gaisravietę, kadangi tokiais momentais kiekviena minutė būna svarbi.
 Džiugu, kad prie bendruomenės organizuojamų projekto ,,Saugus eismas bendruomenėse - 2018" renginių prisijungia vis daugiau miesto gyventojų bei organizacijų.







Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - „SAUGIAI JUDAME ŠOKIO RITMU“

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Diena be automobilio“

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Dainų festivalis „Šviesoforo akelės“