Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija "Būkime saugūs"



Šeduvos lopšelio-darželio darbuotojai susirinko aptarti naujų mokslo metų veiklos bei pasidžiaugti praėjusių metų pasiekimais. Darželio direktorė, Daiva Staškūnienė, pasidžiaugė darbščiu kolektyvu, kurie negailėdami savo laiko, nuoširdžiai dirba vaikučių labui. Pasveikino naujus darbuotojus bei palinkėjo visiems energijos ir kūrybiškų idėjų naujiems darbams.
 Didelį dėmesį, kaip ir kiekvienais mokslo metais, taip ir šiais, skirsime eismo saugumui. Dalyvaudami eismo saugumo projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2018“, vykdome daug renginių susijusiu šia tema. Bendraujant su tėveliais, darbuotojais ši tema labai aktuali. Artėjant tamsiam paros laikui direktorė palinkėjo darbuotojams būti tamsoje matomiems ir išdalino šviesą atspindinčius krepšius, kuriuos gavome iš projekto organizatorių Lietuvos Respublikos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos ir projekto vykdytojų Lietuvos kaimo bendruomenių sąjungos.  
Pokalbio metu prisiminėme saugaus eismo taisykles. Kadangi daug darbuotojų į darbą atvažiuoja anksti rytais, direktorė priminė, kad šviesą atspindinčias priemones visada turėtų savo automobiliuose. Nemaža dalis darbuotojų į darbą atvyksta dviračiais. Tad ir jiems buvo primintos saugaus vairavimo dviračiais taisyklės bei reikalavimai. Linkime visiems būti sveikiems ir saugiems! 







Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - „SAUGIAI JUDAME ŠOKIO RITMU“

Vėriškių bendruomenės saugaus eismo renginys - Akcija "Atšvaitų diena"

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Diena be automobilio“