Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Dainų festivalis saugaus eismo tema „Šviesoforas mano draugas“


Ankstyvą trečiadienio rytą, kol dar ne taip karšta į dainų festivalį „Šviesoforas mano draugas“  Šeduvos lopšelio-darželio vaikučius, darbuotojus pakvietė Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie susisiekimo ministerijos konkurso personažas Katinas ir trys jo draugai – šviesoforo akelės: raudona, geltona ir žalia.
Jie  pasveikino renginio dalyvius, žiūrovus su puikiu ir labai svarbiu renginiu, palinkėjo visiems eismo dalyviams būti matomiems ir saugiems kelyje, įprasti naudoti atšvaitus, šviečiančius žibintus, ryškiaspalves liemenes su šviesą atspindinčiais elementais, vaikučiams nelakstyti per gatvę, na, o auklėtojoms vaikučius nuo mažens mokinti eismo taisyklių, visur ir visada elgtis atsakingai.
                       Renginio tikslas – pasikartoti kelių eismo taisykles, priminti, kaip svarbu ir kodėl svarbu būti atsargiems kelyje.
Vaikai dainavo daineles apie šviesoforą, jo akeles, pagalbos telefoną, gatvę ir kt. Visos dainelės nuskambėjo lydimos plojimų, vienos už kitas gražesnės, pamokančiais žodžiais, nusiteikiant vengti panašių netinkamų poelgių gatvėje, priminė pagalbos telefono numerį. Katinas su savo draugais, visiems dainininkams įteikdamas po pieštuką,  linkėjo vasarą būti saugiems, budriems ir atsargiems kelyje!





Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - „SAUGIAI JUDAME ŠOKIO RITMU“

Vėriškių bendruomenės saugaus eismo renginys - Akcija "Atšvaitų diena"

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Diena be automobilio“