Vėriškių bendruomenės saugaus eismo renginys - Akcija – viktorina „ Į mokyklą pasiruošęs“.


Ateina rugsėjo 1-oji. Į kelius kelelius pabyra daugybė vaikų bei juos lydinčių tėvelių. Po ilgų vasaros atostogų į mokyklas grįžtantys vaikai eismo įvykiuose nukenčia dėl neapdairumo einant per pėsčiųjų perėjas ar žaidsdami nesaugiu atstumu nuo kelio. Tarp nelaimingų atsitikimų priežasčių – ir kelių eismo taisyklių nesilaikantys vairuotojai. Tokiais atvejais sužalojami vaikai, esantys automobilyje. Prieš pat rugsėjį pats geriausias laikas prisiminti, pasikartoti saugaus eismo taisykles.
Susirinkę bibliotekoje Vėriškių bendruomenės nariai kūrė lankstinukus saugaus eismo tema. O viktorinoje dalyvavo ir maži ir dideli.
Bibliotekos darbuotoja parengė žaismingus bei įdomius viktorinos klausimus, todėl niekas nenuobodžiavo. Vaikai džiaugiasi, kad pirmi teisingai atsako į klausimą, o tėvai džiaugiasi, kad jų vaikai daug žino.  Visi teisingai atsakiusieji, ir ne tik, gavo prizų: šviesą atspindinčių priemonių. Jau greit rytais bei vakarais bus pakankamai tamsu, tad jas dėvėti visiems yra tiesiog būtina. Kad taisyklės, svarbiausi saugaus eismo reikalavimai geriau įsimintų – parengti lankstinukai buvo išdalinti visiems renginio dalyviams. Džiaugiamės, kad ne tik mokinukai, bet ir jų tėveliai aktyviai dalyvavo renginyje. Linkime visiems būti saugiais eismo dalyviais.








Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Dainų festivalis „Šviesoforo akelės“

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys "Aš saugus kai žinau"

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Dėmesio! Artėja rugsėjo 1-oji”