Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Dainų festivalis „Šviesoforo akelės“

 Ankstyvą penktadienio rytą, šviesoforo akelės: raudona, geltona ir žalia sukvietė Šeduvos lopšelio-darželio vyresniųjų grupių vaikučius ir darbuotojus į dainų festivalį „Šviesoforo akelės“ .

Meninio ugdymo mokytoja pasveikino renginio dalyvius, žiūrovus su puikiu ir labai svarbiu renginiu, palinkėjo visiems eismo dalyviams būti matomiems ir saugiems kelyje, įprasti naudoti atšvaitus, šviečiančius žibintus, ryškiaspalves liemenes su šviesą atspindinčiais elementais, vaikučiams nelakstyti per gatvę, na, o auklėtojoms vaikučius nuo mažens mokinti eismo taisyklių, visur ir visada elgtis atsakingai.
Renginio tikslas – pasikartoti kelių eismo taisykles, priminti, kaip svarbu ir kodėl svarbu būti atsargiems kelyje.
Vaikai dainavo daineles apie šviesoforą, jo akeles, pagalbos telefoną, gatvę ir kt. Visos dainelės nuskambėjo lydimos plojimų, vienos už kitas gražesnės, pamokančiais žodžiais, nusiteikiant vengti panašių netinkamų poelgių gatvėje, priminė pagalbos telefono numerį. Lopšelis-darželis dalyvaudamas projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2020-2021“ visiems linki būti saugiems, budriems ir atsargiems kelyje!






 
 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - „SAUGIAI JUDAME ŠOKIO RITMU“

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Diena be automobilio“

Vėriškių bendruomenės saugaus eismo renginys - Akcija "Atšvaitų diena"