Šeduvos globos namų saugaus eismo renginys - Saugi ir edukacinė išvyka į Žaliūkių malūną

Šeduvos globos namų gyventojai džiaugiasi dalyvaudami Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos organizuojamame projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2017“. Taip pat smagu, jog vis dažniau prie būrio keliautojų prisijungia Šeduvos globos namų Polekėlės padalinys. Todėl organizuojamų išvykų metu gyventojai rūpinasi ne tik savo, bet ir kitų saugumu.
Rugsėjo pabaigoje globos namų gyventojai minėjo Tarptautinę pagyvenusių žmonių dieną, kuri tęsėsi visą savaitę. Išvykos dieną Šeduvos globos namų ir Polekėlės padalinio gyventojai vyko į Žaliūkių malūnininko sodybą, esančią Šiauliuose. Kiekviena kelionė turi būti saugi, tad gyventojai segėjo atšvaitus, kuriuos dovanojo Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos. Gyventojai vieni kitus pamoko saugaus elgesio tiek gatvėje, tiek įlipant ar išlipant iš automobilio.
Nuvykę į sodybą gyventojai dalyvavo duonos kepimo edukacinėje programoje. Taip pat klausėsi duonos kelio istoriją, prisiminė kepimo procesą ir išsikepė po kepalėlį duonos. Senovės motyvais apipinta aplinka leido sugrįžti į praeitį ir sukėlė gyventojams daug prisiminimų.







Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - „SAUGIAI JUDAME ŠOKIO RITMU“

Vėriškių bendruomenės saugaus eismo renginys - Akcija "Atšvaitų diena"

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Diena be automobilio“