Šeduvos bendruomenės saugaus eismo renginys – Saugaus eismo kiemelis tulpių žydėjimo šventėje.


Šeduvos miesto bendruomenė dalyvauja Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos organizuojamame projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2018“. Šiemet suplanavome suorganizuoti virš 10 renginių.
Sekmadienį bendruomenės nariai suorganizavo pirmąjį renginį Burbiškio dvaro parke šeimų piknike, kuriame sukūrė įvairias pramogų ir poilsio zonas. Viena iš jų - saugaus eismo zona. Šventės dalyviai turėjo atlikti iš šalies atrodančią smagią užduotį, kurios metu ,,eismo dalyvis“ turėjo lygiai pravažiuoti ,,keliu“. Užduotį apsunkino tai, kad ,,vairuoti“ dalyviai turėjo su žiūronais, kurie sukuria vaizdą, lyg būtum apsvaigęs nuo alkoholio. Analogiškas užduotis rengė ir Sveikatos biuro darbuotojai. Mūsų tikslas buvo parodyti žmonėms, kokie nestabilūs būname pavartoję alkoholio ir, kad jokių būdu negalima sėsti už vairo neblaiviam. Saugokime save ir kitus..
Taip pat vyko viktorina saugaus eismo tematika. Geriausiai pasirodę dalyviai buvo apdovanoti šviesą atspindinčiomis liemenėmis.




Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - „SAUGIAI JUDAME ŠOKIO RITMU“

Vėriškių bendruomenės saugaus eismo renginys - Akcija "Atšvaitų diena"

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Diena be automobilio“