Šeduvos globos namų eismo saugumo renginys - Renginys skirtas tarptautinei judėjimo dienai paminėti.

Gegužės mėnesį švenčiama Pasaulinė judėjimo sveikatos labui diena, kurią inicijavo Pasaulio sveikatos organizacija. Ši diena buvo paminėta ir Šeduvos globos namuose. Šventės pradžioje globos namų bendruomenė buvo supažindinama su fizinio aktyvumo reikšme ir nauda sveikatai, drauge buvo atliekama mankšta. Šventėje aidėjo muzika ir puiki nuotaika.
Žinia ta, kad judėjimas taip pat vyksta gatvėse ir keliuose. Išeidami pasivaikščioti, pabėgioti, pasivažinėti dviračiais turime elgtis atsakingai. Dalyvaujant Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos organizuojamame projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2018“ gyventojai ir darbuotojai buvo kviečiami rungtis saugiose estafetėse, žaisti įvairius žaidimus. Šeduvos globos namų bendruomenė džiaugiasi turėdama galimybę pasipuošti ryškiaspalvėmis liemenėmis ir keliu ar gatve judėti saugiai.
Jau prieš daugiau nei kelis tūkstančius metų romėnų išminčius Juvenalis teigė: ,,Sveikame kūne – sveika siela“. Šiandien šie žodžiai yra labai svarbūs, nes judėjimas be skausmo – didžiausias turtas senatvėje. Kartu su palaikomu fiziniu aktyvumu ir mankštomis nepamirštame ir saugaus judėjimo.










Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - „SAUGIAI JUDAME ŠOKIO RITMU“

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Diena be automobilio“

Vėriškių bendruomenės saugaus eismo renginys - Akcija "Atšvaitų diena"