Šeduvos miesto bendruomenės saugaus eismo renginys - Dviračių žygis, aplankant avaringiausias vietas.


Šeduvos miesto bendruomenė kartu su Šeduvos kultūros ir amatų centru organizavo tradiciniu tapusį dviračių žygį. Šiemet buvo pasirinktas maršrutas Šeduva-Raginėnų piliakalnis-Pakalniškiai-Šeduva.
Dviratininkai rinkosi Šeduvos Laisvės aikštėje. Nors ir buvo labai karšta diena, visi dėvėjo šviesą atspindinčias liemenes, bei kitas apsaugos priemones, reikalingas saugiai keliauti dviračiais. Susirinkusieji išklausę trumpą instruktažą, kaip saugiai keliauti dviratininkų kolonoje, pajudėjo link Raginėnų piliakalnio. Atvykę žygio dalyviai grožėjosi kraštovaizdžiu, išgirdo piliakalnio istoriją.
Vėliau visi pajudėjo link Kleboniškio muziejaus.
Aplankę muziejų iškeliavome į Pakalniškių pušyną, kuriame mūsų laukė Paklalniškių kaimo bendruomenės nariai. Jie mus pasitiko su dideliu katilu šiupinio. Pasisotinę varžėmės įvairiose sporto rungtyse, linksmai leidome laiką. Nugalėtojai buvo apdovanoti Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos įsteigtais prizais: šviesą atspindinčiomis liemenėmis, atšvaitais, pakabukais.
Buvo pasidžiaugta, kad kasmet vis daugiau prisijungia naujų narių mūsų organizuojamuose projekto  ,,Eismo saugumas bendruomenėse 2018“ renginiuose. 






Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - „SAUGIAI JUDAME ŠOKIO RITMU“

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Diena be automobilio“

Šeduvos bendruomenės saugaus eismo renginys – Saugaus eismo kiemelis tulpių žydėjimo šventėje.