Šeduvos globos namų saugaus eismo renginys - darbuotojų dviračių žygis.


Birželio 3 dieną Šeduvos globos namų darbuotojos ir jų vaikai dalyvavo dviračių žygyje, taip paminėdami Pasaulinę dviračio dieną. Saulėtą pavakarę, pasibaigus darbams, visi gerai nusiteikę, susirinkome prie globos namų, iš kurių ir prasidėjo žygis maršrutu Šeduva - Raudondvaris - Šeduva.
Kad kelionė būtų saugi su Šeduvos globos namų darbuotojais, dalyvaujančiais Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos organizuojamame projekte "Eismo saugumas bendruomenėse 2019", prieš žygį buvo aptarta ir prisiminta kaip saugiai ir atsakingai elgtis kelyje, tinkamai vilkėti šviesą atspindinčias liemenes, kurias įsteigė Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos.
Nuvykus į Raudondvarį sustojome prie tvenkinio atsikvėpti. Lydimi geros nuotaikos vieni žygio dalyviai atidarė maudymosi sezoną, kiti prisiminė vaikystę - šokinėjo per virvutę. Skambant linksmai muzikai padarėme mankštą šokio ritmu. Gerai praleidę laiką sėdome ant dviračių ir pajudėjome link namų. Žygis buvo įdomus, turiningas ir saugus.







Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - „SAUGIAI JUDAME ŠOKIO RITMU“

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija „Diena be automobilio“

Vėriškių bendruomenės saugaus eismo renginys - Akcija "Atšvaitų diena"